Tisztelt Vendégeink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket arról és egyúttal felhívni a figyelmüket, hogy Magyarország Kormányának döntése értelmében a 4 millió beoltotti létszám elérését követően lehetőség van arra, hogy szállodánkat újra megnyissuk szabadidős céllal utazó vendégeink előtt.

Ugyanakkor a Kormány döntése értelmében az üzleti, gazdasági vagy oktatási célból érkező és ezt igazoló vendégeken túlmenően csak olyan nagykorú vendégeket fogadhatunk szállodánkban, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, illetve jogosultak vagyunk ezen vendégeink felügyeletébe tartozó kiskorú személyeket is fogadni, valamint wellness szolgáltatásainkat kizárólag a védettségüket igazoló nagykorú személyek és a felügyeletük alá tartozó kiskorú vendégeink használhatják.

A jogszabályi előírásoknak megfelelően tájékoztatjuk Önöket arról, hogy a védettségi igazolványt a szállodánkba történő bejelentkezéskor kötelezettségünk elkérni Önöktől az azon feltüntetett okmányukkal együtt, illetve jogosultak vagyunk a kiskorúaktól is kérni életkoruk igazolását, amennyiben kiskorúságuk nem nyilvánvaló.

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy amennyiben szállodánkba történő bejelentkezésükkor a védettségüket, illetve szükség esetén a kiskorú korát nem igazolják a jogszabályban előírt módon, úgy szállodánknak jogában áll a bejelentkezésüket visszautasítani és nem áll módunkban Önöket fogadni.

A védettségüket igazoló vendégeink, illetve a felügyeletük alatt álló kiskorúak szállodánk területén nem kötelesek maszkot viselni.

Megértésüket és együttműködésüket ezúton is köszönjük!