A Szállodakomplexumot egy kétemeletes, 51 szobás (44 db kétágyas és 7 db lakosztály) főépület és 9 különálló kétszintes cölöpökön álló ház alkotja, ahol további 16 apartmanban élvezhetik a vendégeink a vadregényes Tisza-tó által nyújtott lenyűgöző kilátást.
A Tisza Balneum Hotel 43 kétágyas szobával, 1 akadálymentes kétágyas szobával, valamint 7 családi lakosztállyal várja a feltöltődésre vágyó Vendégeket. Kétágyas szobáink nagy része csodálatos kilátással bír a vadregényes Tisza-tó páratlan természeti világára.

Szállodánk épülete mellett, közvetlenül a Tisza-tó partján további 16 kétszintes apartmanház helyezkedik el.

A SZOBÁINK FELSZERELTSÉGE:

A szobáink, lakosztályaink és apartmanházaink berendezésénél természetes anyagok használatára törekedtünk. A kényelmes, egyedileg készített fűz- és fabútorok kellemes, otthonos hangulatot teremtenek az egész szállodában. A légkondicionált, kádas vagy zuhanyzós fürdőszobával rendelkező szobáinkhoz terasz vagy erkély tartozik. A szobák alapfelszereltségét képezi a hajszárító, fürdőköpeny, minibár, Smart TV, telefon, wifi és szobaszéf.

A szálloda teljes területe akadálymentesen megközelíthető.

A tóra, vagy parkra néző szobák alapterülete 23-27m², a lakosztályoké 40 m², az apartmanoké 84m². A szálloda valamennyi szobája nemdohányzó.

SZOBAKATEGÓRIÁINK:

Akadálymentes szoba 1 db
Kétágyas szoba 43 db
– ebből tóra néző szoba 7 db
Családi szoba 7 db
Deluxe Suite 17 db
Luxury Deluxe Suite 1 db