Kedves Vendégünk!

Számunkra az Ön kényelme a legfontosabb, így alvását szeretnénk még pihentetőbbé tenni Naturtex párnáinkkal.

Válasszon alábbi párna menünkből díjmentesen, a készlet erejéig!

Aloe Vera félpárna
A közkedvelt Aloe Vera sejtregeneráló, immunerősítő és nyugtató hatással rendelkezik. A kemény félpárna az alvást egészségesebbé, pihentetőbbé és frissítőbbé teheti.

Memory Aloe Vera Classic párna
Az Aloe Vera Memory párna kiválóan alkalmazkodik a test vonalához, csökkenti az egyes testrészekre nehezedő nyomást. Megtartja a gerincet, rendkívüli kényelmet biztosít alvás közben. Csökkenti a nyaki izomfájdalmakat, gyorsítja az izomregenerálódást.

Atka-Stop kispárna
Az Atka-Stop kispárna biztonságos és hatékony kiképzése révén védelmet nyújt mind a mikrobák, mind a poratkák ellen. Széles spektrumú mikrobaellenes és poratkaellenes funkciója bizonyítottan nagy hatékonyságú. A kispárna környezetvédelmi szempontból fenntartható szálból készült. Kifejezetten ajánljuk kisgyermekes családoknak, háziporatkára allergiás gyermekeknek.

Levendula Anatómiai Memory párna
A Levendula Memory párna alkalmazkodik a test formájához, csökkenti a testrészekre nehezedő terhelést, segíti az egészséges gerinctartást a kényelmes alvás biztosításával. Ideális választás lehet, ha szeret oldalt és háton aludni, valamint, ha az alacsonyabb párnákat kedvelik.

Válasszon párnáink közül a recepción a +36 59 886 200-as telefonszámon vagy a reservation@balneum.hu e-mail címen!

A legmegfelelőbb Naturtex párna kiválasztásában recepciós kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

 

 

Párna menü