Válogasson kedvére a Tisza Balneum Hotel masszázskínálatából!

MASSZÁZSOK (9 db)

LAZÍTÓ FEJMASSZÁZS

A száraz kezes masszázs során az arc és a hajas fejbőr felszínén található meridián vonalakon haladva stimuláljuk, masszírozzuk a fejet, oldjuk a felgyülemlett stressz okozta feszültséget. A masszázs alatt érintjük még a nyak és a vállöv fáradt, feszült izmait.

6 900 Ft

/ 20 perc

TALPMASSZÁZS

A talpon található zónákat masszírozzuk, az egész testre gyakorlunk a masszázs alatt jótékony hatást. A megterhelt, fájdalmas pontok a masszázs hatására enyhülnek.

6 900 Ft

/ 20 perc

FRISSÍTŐ LÁBMASSZÁZS

A masszázs alatt ötvözzük a talp- és a lábmasszázst. A fáradt lábak a masszázstól felfrissülnek, a megfeszült izmok ellazulnak. A kezelés alatt megmasszírozzuk a talpat, a láb első és hátsó felszínét.

8 900 Ft

/ 30 perc

FRISSÍTŐ HÁTMASSZÁZS

A hát izmainak ellazítására, tehermentesítésre, feszültség oldására ajánljuk. Ülőmunkát végzők számára különösen ajánlott. A masszázs alatt a nyak, a hát egész területét kezeljük.

9 900 Ft

/ 30 perc

STRESSZOLDÓ FEJ-, KÉZ- ÉS TALPMASSZÁZS

A masszázs során megmasszírozzuk a talpakat és a kezeket, száraz kezes masszázzsal a fejet és a hajas fejbőrt, átdolgozzuk a nyak, a vállöv izmait. A kezelés végére teste felfrissül, megpihen.

6 900 Ft

/ 30 perc

TESTMASSZÁZS

A svédmasszázs alapjaira épül, általános felfrissülést nyújt az egész test számára, ellazít, oldja az izomfeszültséget. A masszázs után teste felfrissül, a stressz okozta feszültség enyhül.

14 900 Ft

/ 60 perc

PÁROS AROMATERÁPIÁS TESTMASSZÁZS

Kellemes, pihentető masszázs, párok részére kialakított masszázsszobában történik. A masszázs alatt felmelegített aromaolajjal masszírozzuk át a fáradt, feszült izmokat.

21 900 Ft

/ 45 perc

PIHENTETŐ LEVENDULA MASSZÁZS

Kellemes, előmelegített levendulaolajjal végzett, az egész testet ellazító masszázs. Rendkívül nyugtató, a pihentető masszázs és a levendulaolaj kombinációja. Alkalmazható stressz oldására, mély relaxáció eléréséhez és a test izmainak feszültségoldásához, ellazításához.

10 900 Ft

/ 40 perc

Köszönjük, hogy a kezelésekre ékszerei nélkül és száraz ruházatban érkezik.
Az előjegyzés lemondására maximum 2 órával a kezelés előtt van lehetőség, későbbi lemondás esetén a kezelés árának 100 %-a felszámításra kerül.
Kérjük, a kezelésre a megadott időpont előtt legalább 5 perccel érkezzen!

SPA részleg nyitva tartása:
Vasárnap – Csütörtök: 8:00 – 20:00
Péntek – Szombat: 8:00 – 21:00

Nyári főszezonban (minden nap): 8:00 – 21:00

Kezelésre az alábbi elérhetőségeken jelentkezhet:

tel.: +36 59 886 206
fax.: +36 59 886 205
email.: spa@balneum.hu