Csapatépítő tréningek

A Tisza-tó nyújtotta csodálatos természeti adottságoknak és szállodánk szolgáltatásainak köszönhetően felejthetetlen csapatépítő tréningeket ajánlunk cégek számára!
Célunk, hogy a magas szakmai színvonal és a gyönyörű környezet tökéletes összhangja révén különleges tréning élményt nyújtsunk, amely minden esetben egyszerre szórakoztat, felpezsdít vagy ellazít és mérhető fejlődést eredményez.
A természetes környezetnek köszönhetően országosan egyedülálló, kalandokban, aktív élményekben gazdag csapatépítő játékokat kínálunk az Ön cége számára is!

Tekintse meg ízelítőnket outdoor és indor csapatépítő játékainkból az alábbiakban!PUZZLE KERESÉS A HOLTÁGAKBAN GPS-SZEL ÉS KENUVAL

Mindannyiunk gyerekkori dédelgetett vágya összefogni és együtt kincskereső expedícióra indulni. A vízi puzzle keresés az egyik legkalandosabb, aktív élményekben gazdag játékunk, melynek keretében a csapattagok 4 fős kenukban kereshetik meg a kirakók darabkáit a Tisza-tó vadregényes szigetei közti holtágakban kalandozva. A puzzle darabkák megtalálásában GPS segít a csoportok tagjainak. A játék célja, hogy a kirakó minél több darabját megtalálják a résztvevők, hogy szállodánkhoz visszatérve összerakhassák a teljes képet!SÁRKÁNYHAJÓZÁS – evezés vadregényes szigetek között!

Küzdjön a hajó legénysége egy közös célért, egy adrenalinban gazdag játékban a vadregényes szigetek között! A sárkányhajózás egy közösségteremtő- és fejlesztő sport, amelyben egyszerre 10 vagy 20 fő dolgozik egyszerre azon, hogy a kijelölt távolságot mihamarabb teljesítsék. A legénység a hajó orrában ülő dobos adta ütemre egyszerre hajtja a hajót. A programhoz a hajót és a kormányost szállodánk biztosítja!NAVIGARE NECESSE EST – építsen kartonhajót és szálljon versenyre a Tisza-tavon!

A “papírhajó” regatta egy olyan élményt nyújtó verseny, ahol a csapatok csaknem teljes egészében kartonpapírból egy utazásra alkalmas hajót készítenek. Miután elkészültek a papírhajók, vízre tesszük őket és a csoporttagok helyet foglalnak a papírcsónakokban. Már indulhat is a verseny! Vajon melyik papírhajó fut be először a célba? Ki süllyed el utasával elsőként? Melyik hajó bírja legtovább a vízen?CSÓNAKTÚRÁK A VADREGÉNYES TISZA-TAVON

Fedezze fel az érintetlen természetet! Nyerjen bepillantást a vízimadarak, tündérrózsák és hódok, vadregényes csatornák és holtágak világába! 1,5 – 4 órás kirándulásaink szállodánk kikötőjéből indulnak. Legyen kollégáival részese az örvényi madarász túrának vagy az óhalászi labirintuslátogatásnak!FALUSI OLIMPIA– legyen Kollégáival a puszta bajnoka!

Engedje, hogy elkalauzoljuk Önöket a csikósok és a betyárok világába! Próbálja ki egy lovas tanya évszázados hagyományokkal rendelkező autentikus erőpróbáit, mint a puszta sí, rönkhajítás, bendegúz futtatás, zsákban futás, talicskatolás és tojásdobálás! Legyen Ön a lovas tanya betyára és csikósa! További outdoor tréninglehetőségek

 

  • Gyalogtúrák a Tiszavirág Ártéri Sétaúton

  • Kerékpártúrák, kajaktúrák, kenutúrák

  • Bográcsos főzőverseny a Tisza-tó partján

  • Papírautóépítés- és verseny

  • Látogatás a Tisza-tavi Ökocentrumba, Európa legnagyobb édesívízi akváriumrendszerébe

  • Disznóvágás


„TISZTA HOLLYWOOD” – FILMFORGATÁS

Ez az a feladat, amikor rájön az ember, hogy nem is olyan egyszerű dolog az, amit mindennap lát a tévében. A feladat bizonyos keretet, irányt ugyan szab, de a résztvevők fantáziája szabadon szárnyalhat.
A filmforgatás általában több csoportban történik. Rengeteg vicces helyzet adódik, melyet később a csapat visszanéz, és közösen él meg, ezáltal fergeteges hangulat alakul ki.


GYILKOSSÁG A HOTELBEN – NYOMOZÓS PROGRAM

A csapatoknak egy homályos bűneset bonyolult szálait kell felgöngyölíteniük
Nagy szüksége lesz a csapatnak a jó kommunikációra, csavaros logikára és főleg egymás meghallgatására, ahhoz hogy meg tudják oldani a feladatot.


HANGJEGYVADÁSZAT

A csapatok egymással versenyezve találják ki a különböző zenei bejátszások szerzőjét, esetleg a számok címeit.
A programhoz kapcsolódhat karaoke is, így kiváló buliindító program.


EGY PERC A RINGBEN

A népszerű tévéműsorból jól ismert egy perces játékokat játszuk.


LÉZERHARC

A  legújabb technikai vívmányokat felsorakoztató, modern játék, amelyet bátran ajánlunk kortól függetlenül! A játék során a klasszikus számháborúra hasonlító izgalmas csatában lehet részünk, vagy akár komoly stratégiát fölállítva harcolhatunk a másik csapat ellen.


AUTÓÉPÍTÉS – KŐKORSZAKI FORMA 1

A csapatoknak működőképes autót kell készíteniük a rendelkezésre álló alapanyagokból.
A legfontosabb szabály, hogy az elkészült autó elég stabil legyen és a kategóriájának megfelelő utasmennyiséget elbírja. A gyártás végeztével, amint legördülnek a futószalagról, rögtön felavatjuk az autókat egy gyorsasági és egy ügyességi versenyen.


FOTÓSZAFARI

A csapat egy előre megtervezett útvonalat teljesít, a rendelkezésre bocsátott fotók segítségével. Ezek alapján fel
kell ismerni, és meg kell találni a különböző helyszíneket. Egyes helyeken csapatfotót kell készíteni, igazolandó, hogy a csapat valóban ott járt.


TUTAJÉPÍTÉS

A nyári csapatépítések egyik kiemelkedő vizes programja a tutajépítés. Ezt a remek feladatot olyan cégek számára ajánljuk, akik a vizes élményen túl csapatépítést is szeretnének programjuk alkalmával. A biztonságosnak ítélt tutajok között vízi versenyt is szervezünk.


AIRSOFT

A célpontot jelentő fém tárcsákat airsoft puskával kell eltalálni. A találatokat a rendszer regisztrálja és megjeleníti  egy kijelzőn.Indoor tréning ajánlataink

  • Borkóstolók és pálinkakóstolók

  • Élmény sajtkészítés

  • Zenés est – retro disco, karaoke party

 

Kérjen személyre szabott árajánlatot!
Kolléganőnk készséggel áll rendelkezésére az alábbi elérhetőségen:

Fazekas Krisztina 
tel.: +36 59 886 200
fax.: +36 59 886 205
mobil: +36 20 921 4211
email: event@balneum.hu