Üdvözöljük ingyenes Wi-Fi hálózatunkon!

 

A Tisza Balneum Hotel**** vendégei számára a hotel teljes területén ingyenesen elérhetővé tette a Wi-Fi hálózat használatát.
Örömünkre szolgál, hogy ezzel a szolgáltatásunkkal is hozzájárulunk a kellemes időtöltéshez.
A szörfölés megkezdéséhez kérjük klikkeljen a „Csatlakozás a hálózathoz” gombra, mellyel elfogadja a Wi-Fi hálózatunk használatának szabályait.

 

A Wi-Fi hálózat használatának szabályai

1. Örömünkre szolgál, hogy a szálloda teljes területén ingyenesen biztosíthatjuk Vendégeink számára a Wi-Fi hálózatunk használatát. Arra kérjük, hogy jogszerűen, felelősen és ésszerű módon használja a szolgáltatást az alábbiak szerint.

2. Jogszerűen tevékenykedjen. A használat során ne tanúsítson törvénybe ütköző magatartást. Ne szegjen meg sem a büntetőjogi, sem pedig a polgári jogi előírásokat, és a Wi-Fi használata során többek között ne sértse más szellemi alkotáshoz fűződő jogát, ne továbbítson bizalmas adatokat és ne tegyen semmi olyat, ami bűncselekménynek minősülhet.

3. Viselkedjen felelősen. Felelőtlen magatartás: mások zaklatása, fenyegetése, sértegetése, illetve az obszcén, gyalázkodó, idegengyűlölő vagy egyébként sértő megnyilvánulások.

4. Használja a hálózatot ésszerűen. Ne végezzen olyan tevékenységet, amely akadályozza a többi felhasználó tevékenységét. Ne töltsön fel vagy le nagy méretű fájlokat. Saját érdekében is használjon számítógépén vírusírtó- és tűzfal programot.

5. Elfogadja, hogy a Wi-Fi hálózatunkat annak mindenkori állapotában, kényelmi szolgáltatásként biztosítjuk. Előfordulhat, hogy technikai, jogi vagy működési okokból a hálózat nem lesz folyamatosan elérhető vagy nem megfelelő használat miatt a szálloda az Ön hozzáférésének felfüggesztésére kényszerül – ezt a szálloda, mint a Wi-Fi hálózat üzemeltetője, korlátozás nélkül és bármikor megteheti.

6. Elfogadja, hogy a vendég Wi-Fi-hálózat biztonsága nem garantált, és Ön a hálózatot kizárólag a saját kockázatára használhatja.

7. Kérjük, vegye figyelembe a szabályzat előírásait, tekintettel arra, hogy az Ön jelen szabályzatba ütköző magatartása miatt a szállodát terhelő összes kárért, veszteségért és költségért Ön tartozik felelősséggel.

 

Szolgáltatásaink