TISZA-TÓ STRAND – ABÁDSZALÓK

A Tisza-tó strand 400 méteres partszakaszán várja az Abádszalókra érkező strandolni vágyó vendégeket. A strand jellemezhető, mint közkedvelt szabadvízi strand, mozgalmas vízparti üdülések helyszíne valamint a vízi sportok paradicsomaként is. Ezen jelzők mindegyike megtapasztalható a látogatók számára! Partszakasza árnyas, így a déli napsütés ellen is el tudunk bújni, de napozásra alkalmas helyet is találhatunk.

A családok kedvenc fürdőhelyének tartják, hiszen gyorsan melegedő vízével, a hűsítő lombjaival, valamint számos vízieszköz kölcsönzési lehetőségével teljes kikapcsolódást nyújt. A strand mellett működő vízisportszer kölcsönzőben kedvünkre válogathatunk. Kipróbálhatja a vízisít, vízi banánt, jet-skit, vízi bobot, illetve lecsúszhatunak az óriás csúszdán is. Ezek mind felejthetetlen élményt nyújthatnak.

Számos vendéglátó egység működik a strand területén, ahol a finom ételek mellett hűsítő italokkal várják a látogatókat.

A strand gépjárművel és kerékpárral is könnyen megközelíthető. Az autóval érkezők a strand előtt közvetlenül kialakított fizető parkolóban helyezhetik el a járműveket. Aki biciklivel látogatna el a Tisza-tavi strandra, az használhatja a kihelyezetett kerékpártárolót. Ha pedig csak a Tisza-tavat kerülnéd meg kerékpárral, akkor egy órás ingyenes belépésre van lehetőség.

Tisza-tó strand – Abádszalók