Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Bezár

Vízi élménypark a Tisza-tónál

Sarud nevét egyre többször hallani a Tisza-tó kedvelői körében, egy páratlan attrakciónak köszönhetően azonban egész biztos , minden vízimádó megjegyzi! Az országban egyedülálló, első, vízre épült játszóterét már készítik elő a szakemberek.


Amiről más, vízparti települések csak évekig álmodtak, azt a Tisza-tavi települést felkaroló, fejlesztő Kücsön Gyula - a sarudi Élményfalu megálmodója egy-két hét alatt meg is valósítja. Többek között az ő nevéhez fűződik az első Horgászmúzeum, vagy a Tisza-tavi Vitorlásbázis, - így nyilatkozott :

"Hamarosan egy izgalmas, kék-fehér világ ringatózik majd a Tisza-tó felszínén, és több, mint 2,400 nm izgalom, kihívás és kaland vár majd kicsiket és nagyokat.

A legkisebbektől a legnagyobbakig mindenkire gondoltunk ennek a teljesen egyedi játékparknak a megtervezésénél. Miből is áll egy ilyen aktivizáló játék? Sok- sok vízen úszó elemből: úszó szőnyegekből, billenő lapokból, egyensúlyozó hengerekből, trambulinokból, mászókákból, csúszdákból, katapult hintából és különböző egyedi „társasjátékokból”.

Mitől izgalmas ez a különleges világ? Az első mindenképpen a látvány, hiszen a 60-70 cm-es kis elemektől 4-5 méter magas tornyokig már messziről vonzza a tekintetet. A vízi-játék kicsiknek és nagyoknak izgalmas kaland: csúszni- mászni a nedves felületeken, véletlenül vagy mások "segítő" szándéknak eredményeként vízbe pottyann! -igazi adrenalin bomba."


Ezek után mi a legfontosabb kérdés: Mikortól használható a vízi vidámpark?

A tervek szerint nem kell sokáig várnunk, hisz a VIP megnyitó 2017. június 2-án, pénteken lesz. Ezen a napon a sajtó munkatársai, a térség vezetői, a Tisza-tavi szolgáltatók ismerkednek az új létesítménnyel.


A hivatalos megnyitó az I. Tisza-tavi Félmaraton tiszteletére 2017. június 03-án, reggel 10,00 órakor.

A Félmaraton résztvevői ezen a napon 50% kedvezménnyel próbálhatják ki a parkot!

A víziparkot már építik, szerelik a Németországból érkezett szakemberek, jelenleg így haladnak a dolgok Sarudon:

Forrás: gyereatiszatora.blog.hu

S4Y Club Nyereményjáték
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Közösségi oldalak
Ajándékozzon élményt!
Válogasson ajánlataink között és lepje meg szeretteit, barátait az ünnepekre ajándékutalványunkkal, melyet egy éven belül bármikor felhasználhat!
Normál verzió Mobil verzió
S4Y Club Nyereményjáték