Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Bezár

MóKaland Játszóház

Egy családi pihenés, üdülés megszervezése nem egyszerű feladat, akár babával, akár már nagyobb örökmozgó gyermekkel indulunk útnak. Szállodánk segít abban, hogy megkönnyítse a szülők feladatát, és örömtelibbé varázsolja az itt eltöltött időt a gyermekeknek is.Mókaland, a gyerekek fellegvára

A szállodánk életében a 2015-ös esztendő olyan újításokat hozott, mint a kényelmes, praktikus és kifejezetten gyermekeknek készített bútorokkal berendezett játszóház kialakítása, ami a Service4You Hotel Management szállodáiból már jól ismert MóKaland névre lett keresztelve. A szállodába érkező családok legapróbb tagjai csodálatos kézzel alkotott mesefigurás falfestéssel díszitett játszóházban tölthetik idejüket.

Ezenkívül külön említést érdemel a gyermekanimáció, a szülők nyugodtan rábízhatják gyermekeiket profi kollégáinkra, akik egész nap foglalkoztatják a kicsiket.

Természetesen az étteremben is gondoltunk rájuk. Kifejezetten gyermekeknek készített MóKaland étlappal és gyermek svédasztallal várjuk a legkisebbeket. Amíg pedig várakoznak, színes ceruzák és kifestők állnak a rendelkezésükre a gyermeksarokban.

Célunk, hogy egyre több gyermekes családot üdvözölhessünk vendégeink között és a szálloda belső családbarát szolgáltatásai elnyerjék tetszésüket.

NYITVA TARTÁS
Minden nap 8:00 – 20:00
(szülői kíséret szükséges)

MIKOR VAN DÍJMENTES, SZERVEZETT JÁTSZÓHÁZI GYERMEKPROGRAM GYERMEKFELÜGYELETTEL?

MINDEN HÉTVÉGÉN: pénteken 15:00-21:00 között, szombaton 9:00-12:00 és 14:00-21:00 között, vasárnap 9:00-12:00 között (a szállodánkban tartózkodó gyermekek létszámának függvénye, min. 10 gyermek esetén)

ISKOLAI SZÜNIDŐKBEN: 9:00-12:00 és 14:00-21:00 között.

ÜNNEPNAPOKON: naponta a hétvégi nyitva tartás szerint.

EGYÉNI GYERMEKFELÜGYELET
Ha a szervezett játszóházi foglalkozáson kívül eső időszakban szeretne egyéni, szakképzett gyermekfelügyeletet igényelni, kérjük, írásban jelezze ezt érkezése előtt 2 nappal a reservation@balneum.hu e-mail címen.

Az egyéni gyermekfelügyelet díja 2.000 Ft / óra, melyet a szülők szobaszámlájára terhelünk.

A TISZA BALNEUM HOTEL bababarát szolgáltatásai

A MóKaland játszóházunk kínálta lehetőségein felül bababarát szolgáltatások teljes tárházával nemcsak a legkisebb vendégeink, de a szülők pihenését is megkönnyítjük.
Ismerje meg bababarát szolgáltatásainkat →

Jó szórakozást és kellemes pihenést kívánunk kedves Vendégeinknek a MóKaland Játszóházban!S4Y Club Nyereményjáték
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Közösségi oldalak
Ajándékozzon élményt!
Válogasson ajánlataink között és lepje meg szeretteit, barátait az ünnepekre ajándékutalványunkkal, melyet egy éven belül bármikor felhasználhat!
Normál verzió Mobil verzió
S4Y Club Nyereményjáték