Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Bezár

Két keréken a Tisza-tónál

Vendégeink számos kikapcsolódási lehetőség közül válogathatnak, melyek közül az egyik legnépszerűbb a Tisza-tó körüli kerékpártúra vagy csak egy rövidebb biciklizés kisgyerekekkel a gáton. Szinte mindegy, melyiket választják, csodálatos látványban lesz élményük.A Tisza-tó 65, valamint 80 km (kompos átkeléssel) hosszan is körbe kerékpározható. Évente több sportesemény is épül ezekre a szakaszokra.

Szánjon rá családjával és barátaival egy napot, ismerkedjenek meg a Tisza-tó lenyűgöző környezetével, szervezzenek romantikus pikniket a csodálatos alkonyati fényekben a tó partján.
Az igazi kerékpár rajongóaknak egy igazi örömhírrel szolgálunk, ugyanis 2015 őszére elkészül Magyarország legnagyobb kerékpáros centruma Tiszafüreden, valamint összekötésre kerül az EuroVelo11 nemzetközi kerékpárút Tiszafüred feletti és alatti szakasza, elkészül a Tiszafüred-Poroszló közötti szakasz Tiszafüred és Tisza közötti része. Ezen kívül megvalósítanak egy pihenőpontot és egy emelhető szerkezetű hidat a X. számú öblítő csatornán. (forrás: velo.hu)

Szállodánk kerékpáros szolgáltatásai:  • különböző méretű női, férfi és gyermek kerékpárok
  • gyermekülés kerékpárra
  • bukósisak
  • lakat
  • túratérkép

További információért kérjük, vegye fel a kapcsolatot recepciós kollégáinkkal.

S4Y Club Nyereményjáték
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Közösségi oldalak
Ajándékozzon élményt!
Válogasson ajánlataink között és lepje meg szeretteit, barátait az ünnepekre ajándékutalványunkkal, melyet egy éven belül bármikor felhasználhat!
Normál verzió Mobil verzió
S4Y Club Nyereményjáték