Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Bezár

Testkezelések

Szakértelemmel és körültekintéssel összeállított testkezeléseink megnyugtatják, ápolják és regenerálják Önt!

Germaine de Capuccini wellness masszázsok (7 db)
Perfect forms alakformáló masszázs
Az algából nyert hatóanyagok és a speciális masszázs segítik a zsíroldást a problémás pontokon, továbbá megakadályozzák a zsírmolekulák lerakódását.
5 500 Ft
/30 perc
Deluxe csokoládé masszázs
A csokoládéban lévő hatóanyagok hatására puhává teszi a bőrt, továbbá fokozza annak vitalitását.
5 500 Ft
/30 perc
Japán selyem wellness masszázs
Selyemkrémmel végzett wellness masszázs izomstimuláló hatású, kitűnően hidratálja a bőrt.
7 500 Ft
/40 perc
Privilege arany nektár masszázs 30’
A különleges aranyalgából kivont tápláló hatóanyagokkal kellemes nyugtató masszázst végzünk. A masszázs végére bőre aranyszínű csillámba merül, teste feloldódik a stressz okozta feszültségtől, megkönnyebbül. Felszabadultan ragyoghat.
6 500 Ft
/30 perc
Privilege arany nektár masszázs 50’
A különleges aranyalgából kivont tápláló hatóanyagokkal kellemes nyugtató masszázst végzünk. A masszázs végére bőre aranyszínű csillámba merül, teste feloldódik a stressz okozta feszültségtől, megkönnyebbül. Felszabadultan ragyoghat.
8 500 Ft
/50 perc
Shi-Zen relaxáló méregtelenítő masszázs
Az ázsiai eredetű teljes testmasszázs stimulálja, nyújtja, a test egyes pontjain ellazítja az izmokat. A masszázs során pontszerű nyomásokkal és aromaeszenciák használatával segítjük elő a test feszültségmentesítését és méregtelenítését.
8 500 Ft
/50 perc
AROMATERÁPIÁS MASSZÁZSOK
A masszázs alatt masszázsolaj és a Germaine de Capuccini kiváló tisztaságú aromaesszenciáival kezeljük testét. A masszázs végére teste és lelke egyaránt felszabadul a mindennapos stressz okozta kellemetlenségektől. Aromamasszázs Vitalizáló aromaesszenciával - Aromamasszázs Aktivizáló aromaesszenciával - Aromamasszázs Hidratáló aromaeszenciával
8 000 Ft
/50 perc


Wellness kezelések (5 db)
Titokzatos keleti selyem érintések
Bőrregeneráló hatású testradírral eltávolítjuk az elhalt hámsejteket. Orientális selyempakolásba burkoljuk a testet, majd a kellemes, simogató selyem krémmel frissítjük, tápláljuk a bőrt.
8 500 Ft
/60 perc
Sperience mediterrán felfrissülés
Frissítő testradírral eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, megújítjuk bőrét. Majd hűsítő mentol és aloe vera testpakolással kényeztetjük bőrét, melyet egy kellemes lelket simogató masszázzsal fejezünk be.
8 500 Ft
/60 perc
Deluxe csokoládé kezelés
Illatozó csokoládé krémmel, alakformáló fitnesz masszázzsal frissítjük testét. Ezt követően a kellemes illatú csokoládépakolásba burkoljuk testét, hogy a finom csokoládéval tápláljuk, kényeztessük bőrét. A kezelés hatásai: A masszázs serkenti a vérkeringést, stimulálja az izmokat.
12 000 Ft
/60 perc
Spa Privilege arany rituálé
Prémium kategóriás kényeztető arc –és testkezelés arany nektárral és ázsiai masszázzsal. Az előmelegített Thai Pindras lávakövekkel energizáló masszázst végzünk, hogy helyre álljon a testben az energiaáramlás. Az aranykezelés serkenti az anyagcserét, bőrfiatalító, feszesítő hatású.
12 000 Ft
/60 perc
Indiai 7 chakra energizáló masszázs
A kezelés narancsos testradírozással kezdődik. A gerincvonal mentén végig húzódó 7 chakra pontot akupresszúrás masszázzsal stimuláljuk. A masszázs helyreállítja a testben az energiaáramlását.
8 500 Ft
/50 perc


Testpakolások (4 db)
Deluxe csokoládépakolás
A pakolás színe, aromája krémes szerkezete kényezteti a testet, visszaadja a bőr elvesztett nedvességtartalmát és csökkenti a narancsbőr jellegzetes tüneteit, továbbá karcsúsít.
7 500 Ft
/40 perc
Sperience mediterránpakolás
Frissítő, bőrfeszesítő menta és aloe vera hűsítő testpakolás.
7 500 Ft
/40 perc
Orientális selyempakolás
Eredeti selyem koncentrátumot tartalmazó pakolás, ami egy finom réteget képez a bőr felszínén, mely védi a külső káros hatásoktól és a mélyebb rétegekig hidratálja a bőrt.
7 500 Ft
/40 perc
Bőrregeneráló testpeeling
Bőrfiatalító testradírral eltávolítjuk a test egész felszínéről az elhalt hámsejteket. A kezelés végére bőre felfrissül és puha lesz a radírban található hatóanyagoktól.
4 000 Ft
/20 perc


Balneum Spa Halpedikűr (1 db)
Halpedikűr
A Doktor-hal kezelés egy pihentető hatású különleges kezelés, melynek ideje alatt a halak nem csak megtisztítják a bőrt az elhalt hámrétegtől, de egy kellemes mikro masszázsban is részesül. A lábfejen, sarkon és köröm széleken található felesleges elhalt bőrfelületet távolítják el. A Halpedikűr után az elnehezedett lábfeje felfrissül a halak tisztogató munkájának köszönhetően, illetve bőre puha tapintásúvá válik.
Kiváló lehetőség, hogy még emlékezetesebbé tegye a pihenéssel és kikapcsolódással töltött pillanatokat.
4 000 Ft
/20 perc


Köszönjük, hogy a kezelésekre ékszerei nélkül érkezik.
Előjegyzését max. 2 órával a kezelés előtt mondhatja le költségmentesen. Ellenkező esetben a kezelés árának 50%-a kerül felszámolásra.

SPA részleg nyitva tartása:
Vasárnap - Csütörtök: 8:00 - 20:00
Péntek - Szombat: 8:00 - 21:00

Június 16-tól szeptember 3-ig (minden nap): 8:00 - 21:00

Kezelésre az alábbi elérhetőségeken jelentkezhet:

tel.: + 36 (59) 886 206
fax.: + 36 (59) 886 205
email.: spa@balneum.hu

Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Közösségi oldalak
Normál verzió Mobil verzió