Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Bezár

Szauna rituálék

Szállodánk új programlehetőséggel bővült, mely a szaunában tartott rituálékat foglalja magába. Rituáléink 12-15 perces időintervallumúak, melyek kollégáink vezetésével történnek.

A rituálékon való részvétel korlátozott számú, így kérjük, előre jelezzék a Spa recepción a létszámot, és hogy melyik rituálén szeretnének részt venni. Legyenek kedvesek 15 perccel a program előtt megérkezni.

Engedjék meg, hogy néhány hasznos tanácsot megosszunk Önökkel, melyek elengedhetetlen feltételei a szauna rituálékon való részvételhez:

  • A rituálék előtt 1-1,5 órával már ne egyenek és lehetőleg fogyasszanak sok folyadékot. A rituálék között kevesebb mennyiségű folyadékbevitel ajánlott.


  • Papucs, ékszerek és fürdőruha / fürdőnadrág nélkül szaunázzanak, hogy megelőzzék a bőr kipirosodását és a klór kipárolgását.


  • A programokra regisztráció szükséges a Spa recepción. (A rituálékat a házban tartózkodó vendégek létszáma és igénye alapján szervezzük szombati napokon, valamint kiemelt időszakban a vendégek igényeinek megfelelően több napon is.)

Szauna használat:

1. Tisztálkodó zuhanyozással kezdjünk, hogy eltávolítsuk bőrünkről a klórt, parfümöt.

2. A szaunába papucs és fürdőruha nélkül, szárazan és lepedővel takarva a testünket, lépjünk be.

3. A szauna ajtaját mindig zárjuk be.

4. Ügyeljünk arra, hogy soha ne üljünk, vagy feküdjünk meztelen testtel a fára. A szauna lepedőt terítsük úgy a fára, hogy testünk közvetlen a fával NE érintkezzen.

5. Úgy foglaljunk helyet, hogy mindenki kellemesen érezze magát, és pihenni tudjon.

6. Maximális tartózkodási idő 15 perc.

7. A hangos beszédet kerüljük, ne zavarjuk a mellettünk szaunázókat.

8. A szaunában tilos az étel és italfogyasztás.

9. Szívdobogás, szédülés esetén érdemes elhagyni a kabint!

10. Szaunázás után többféle lehűlési mód közül választhatunk. Minden esetben zuhanyozzunk, eltávolítva a verejtéket. Spontán lehűlés: Tusolást követően, szárazra törölt testtel, a szabad levegőn vagy egy kellemes szobában pihenve is alkalmazható.

Zuhanyzás: A szívtől legtávolabbi ponton kezdve és fokozatosan haladva felé, kellemesen hűsítő vízzel.

Merülő medence: Kizárólag tusolást követve használjuk! Erős érösszehúzó hatása miatt ne ugorjunk, hanem merüljünk bele. Lassan mozgatva a végtagjainkat, ne túl sok időt töltsünk el benne.

A szálloda nem vállal felelősséget a szaunában helytelen használat miatt történt esetleges balesetekért. Mindenki kizárólag saját felelősségére használhatja a szaunát.

Gőz használat:

A gőz szauna a száraz szaunához hasonlóan megterheli a szervezetet. Így a bent töltött idő felér a finn szaunában töltött idővel (maximum 15 perc).

A szaunázásokat követően, a pihenési időben kerüljék a meleg vizet, hogy a test megfelelően tudjon lehűlni.

Amennyiben kérdésük merül fel, kérdezzék a szauna rituálé vezetőjét és a Balneum Spa dolgozóit.Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Közösségi oldalak
Normál verzió Mobil verzió