Arrival:
Departure:
Discount Code:
Close
Arrival:
Departure:
Discount Code:
Rooms and Suits
Tisza Balneum Hotel**** Tiszafüred
The hotel complex contains a main three-storey building with 44 double rooms and 7 suites, as well as 9 lakeside guest houses which provide for a further 18 Deluxe Suite. A parking lot, tennis court, sun-deck, dock/pier and fishing areas are also situated on the grounds.
Balneum Spa - An Island of Harmony
The first wellness hotel of Lake Tisza
The Balneum SPA is the perfect place for rejuvenating and refreshing yourself, surrounded by harmony and the beauty of nature.
Conference
Conference, Meeting, Training, Workshop, Team Building, Weddings
The Tisza Balneum Thermal Hotel**** is considered to be the largest conference centre in the region with its two conference rooms. Both of our conference rooms can be separated so there is a possibility to share their areas.

Értékelések

4.7
nagyon jó
47 értékelés alapján
Szállodánkat vendégeink elutazás után értékelték. Ezeket az értékeléseket olvashatják itt.
Szuper kikapcsolódás. A hotel elhelyezkedése, hangulata szavatolja a nyugalmat és a pihenést az itt eltöltött időszakban. A külső programok aktív kikapcsolódást tesznek lehetővé a csónakázás a kerékpár bérlés és Tisza tó körüli túra...mind elfelejtetik a városi pörgést, oldják a stressz-t. Harmadik foglalásunk után is ajánlani tudjuk.
Timi és Krisztián
-----
ROMANTIKUS utazás,
18 April 2018
Remek 3 napot töltöttünk a szállodában. A személyzet barátságos, kedves, nagyon segítőkészek. A szoba nagyon hangulatos jól felszerelt. Az ételek kiválóak bőséges a választék. A wellness jól felszerelt családias. Rengeteg programm lehetőség van. :) Nagyon jól éreztük magunkat köszönjük. ;)
Reni
-----
ROMANTIKUS utazás,
12 April 2018
Tisztaság, kedves kiszolgálás, a konyha nagyon jó. A meleg ételek és a meleg édességek nekünk nagyon ízlettek. Nóra a gyermekprogramok animátora kedvességével, rátermettségével magávalragadta a lányunkat, aki már nem pici, 10 éves.
Bíborka
-----
BARÁTOKKAL utazás,
5 April 2018
Kényelmes, tiszta, szuper szálloda, illetve az apartman is. Kitűnő családoknak, kisebb-nagyobb gyerekekkel is. Az ételek nagyon jók.
Zsolt
-----
CSALÁDI utazás,
5 April 2018
Figyelmesek és segítőkészek. Finomak és változatosak az ételek. Tiszták a szobák. A wellness szolgáltatással is meg vagyunk elégedve. Igazán pihentető 3 napot töltöttünk el.
Középkorú házaspár.
-----
CSALÁDI utazás,
5 April 2018
Watch our introduction video
Normál verzió Mobil verzió