Ajánlatkérés
1 órán belül megküldjük ajánlatunk!

Testkezelések

Szakértelemmel és körültekintéssel összeállított testkezeléseink megnyugtatják, ápolják és regenerálják Önt!

Germaine de Capuccini wellness masszázsok (7 db)
Perfect forms alakformáló masszázs
Az algából nyert hatóanyagok és a speciális masszázs segítik a zsíroldást a problémás pontokon, továbbá megakadályozzák a zsírmolekulák lerakódását.
5 500 Ft
/30 perc
Deluxe csokoládé masszázs
A csokoládéban lévő hatóanyagok hatására puhává teszi a bőrt, továbbá fokozza annak vitalitását.
5 500 Ft
/30 perc
Japán selyem wellness masszázs
Selyemkrémmel végzett wellness masszázs izomstimuláló hatású, kitűnően hidratálja a bőrt.
7 500 Ft
/40 perc
Privilege arany nektár masszázs 30’
A különleges aranyalgából kivont tápláló hatóanyagokkal kellemes nyugtató masszázst végzünk. A masszázs végére bőre aranyszínű csillámba merül, teste feloldódik a stressz okozta feszültségtől, megkönnyebbül. Felszabadultan ragyoghat.
6 500 Ft
/30 perc
Privilege arany nektár masszázs 50’
A különleges aranyalgából kivont tápláló hatóanyagokkal kellemes nyugtató masszázst végzünk. A masszázs végére bőre aranyszínű csillámba merül, teste feloldódik a stressz okozta feszültségtől, megkönnyebbül. Felszabadultan ragyoghat.
8 500 Ft
/50 perc
Shi-Zen relaxáló méregtelenítő masszázs
Az ázsiai eredetű teljes testmasszázs stimulálja, nyújtja, a test egyes pontjain ellazítja az izmokat. A masszázs során pontszerű nyomásokkal és aromaeszenciák használatával segítjük elő a test feszültségmentesítését és méregtelenítését.
8 500 Ft
/50 perc
AROMATERÁPIÁS MASSZÁZSOK
A masszázs alatt masszázsolaj és a Germaine de Capuccini kiváló tisztaságú aromaesszenciáival kezeljük testét. A masszázs végére teste és lelke egyaránt felszabadul a mindennapos stressz okozta kellemetlenségektől. Aromamasszázs Vitalizáló aromaesszenciával - Aromamasszázs Aktivizáló aromaesszenciával - Aromamasszázs Hidratáló aromaeszenciával
8 000 Ft
/50 perc


Wellness kezelések (5 db)
Titokzatos keleti selyem érintések
Bőrregeneráló hatású testradírral eltávolítjuk az elhalt hámsejteket. Orientális selyempakolásba burkoljuk a testet, majd a kellemes, simogató selyem krémmel frissítjük, tápláljuk a bőrt.
8 500 Ft
/60 perc
Sperience mediterrán felfrissülés
Frissítő testradírral eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, megújítjuk bőrét. Majd hűsítő mentol és aloe vera testpakolással kényeztetjük bőrét, melyet egy kellemes lelket simogató masszázzsal fejezünk be.
8 500 Ft
/60 perc
Deluxe csokoládé kezelés
Illatozó csokoládé krémmel, alakformáló fitnesz masszázzsal frissítjük testét. Ezt követően a kellemes illatú csokoládépakolásba burkoljuk testét, hogy a finom csokoládéval tápláljuk, kényeztessük bőrét. A kezelés hatásai: A masszázs serkenti a vérkeringést, stimulálja az izmokat.
12 000 Ft
/60 perc
Spa Privilege arany rituálé
Prémium kategóriás kényeztető arc –és testkezelés arany nektárral és ázsiai masszázzsal. Az előmelegített Thai Pindras lávakövekkel energizáló masszázst végzünk, hogy helyre álljon a testben az energiaáramlás. Az aranykezelés serkenti az anyagcserét, bőrfiatalító, feszesítő hatású.
12 000 Ft
/60 perc
Indiai 7 chakra energizáló masszázs
A kezelés narancsos testradírozással kezdődik. A gerincvonal mentén végig húzódó 7 chakra pontot akupresszúrás masszázzsal stimuláljuk. A masszázs helyreállítja a testben az energiaáramlását.
8 500 Ft
/50 perc


Testpakolások (4 db)
Deluxe csokoládépakolás
A pakolás színe, aromája krémes szerkezete kényezteti a testet, visszaadja a bőr elvesztett nedvességtartalmát és csökkenti a narancsbőr jellegzetes tüneteit, továbbá karcsúsít.
7 500 Ft
/40 perc
Sperience mediterránpakolás
Frissítő, bőrfeszesítő menta és aloe vera hűsítő testpakolás.
7 500 Ft
/40 perc
Orientális selyempakolás
Eredeti selyem koncentrátumot tartalmazó pakolás, ami egy finom réteget képez a bőr felszínén, mely védi a külső káros hatásoktól és a mélyebb rétegekig hidratálja a bőrt.
7 500 Ft
/40 perc
Bőrregeneráló testpeeling
Bőrfiatalító testradírral eltávolítjuk a test egész felszínéről az elhalt hámsejteket. A kezelés végére bőre felfrissül és puha lesz a radírban található hatóanyagoktól.
4 000 Ft
/20 perc


Balneum Spa Halpedikűr (1 db)
Halpedikűr
A Doktor-hal kezelés egy pihentető hatású különleges kezelés, melynek ideje alatt a halak nem csak megtisztítják a bőrt az elhalt hámrétegtől, de egy kellemes mikro masszázsban is részesül. A lábfejen, sarkon és köröm széleken található felesleges elhalt bőrfelületet távolítják el. A Halpedikűr után az elnehezedett lábfeje felfrissül a halak tisztogató munkájának köszönhetően, illetve bőre puha tapintásúvá válik.
Kiváló lehetőség, hogy még emlékezetesebbé tegye a pihenéssel és kikapcsolódással töltött pillanatokat.
4 000 Ft
/20 perc


Köszönjük, hogy a kezelésekre ékszerei nélkül érkezik.
Előjegyzését max. 2 órával a kezelés előtt mondhatja le költségmentesen. Ellenkező esetben a kezelés árának 50%-a kerül felszámolásra.

SPA részleg nyitva tartása:
Vasárnap - Csütörtök: 8:00 - 20:00
Péntek - Szombat: 8:00 - 21:00

Június 16-tól szeptember 3-ig (minden nap): 8:00 - 21:00

Kezelésre az alábbi elérhetőségeken jelentkezhet:

tel.: + 36 (59) 886 206
fax.: + 36 (59) 886 205
email.: spa@balneum.hu





Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Közösségi oldalak
Normál verzió Mobil verzió